Praktijk examen

Wat je kunt verwachten bij het CBR praktijkexamen

Bij het praktijkexamen voor je autorijbewijs begin je met een ogentest en voertuigcontrole. Vervolgens rij je ongeveer 35 minuten waarbij de examinator je rijgedrag beoordeelt op verkeersinzicht, veiligheid en voertuigbeheersing. Je voert enkele bijzondere verrichtingen uit, zoals parkeren of keren. Ook rijd je een deel van de route zelfstandig, eventueel met behulp van een navigatiesysteem. Na de rit krijg je direct de uitslag en feedback. Bekijk de video hiernaast voor een gedetailleerd overzicht van het examenverloop.

Bij Rijschool Virean leiden we je snel en vakkundig naar je autorijbewijs B. Dit rijbewijs opent de deur naar een wereld van rijavonturen en geeft je de vrijheid van zelfstandig rijden. Of je nu net begint of overstapt van een automaat naar een handgeschakelde auto, onze deskundige instructeurs staan klaar om je de weg naar succes te wijzen!
Omschrijving Prijs
Proefles (100 min) € 55,00
Losse les (50 min) € 52,00
B Examen € 279,00
B Tussentijdse toets(TTT) € 219,00
B NO Examen(Ex) € 309,00
10 lessen + Ex € 754,00
Omschrijving Prijs
20 lessen + TTT + Ex € 1448,00
30 lessen + TTT + Ex € 1923,00
40 lessen + TTT + Ex € 2398,00
50 lessen + TTT + Ex € 2873,00
60 lessen + TTT + Ex € 3348,00
ACTIE pakket: 30 lessen + TTT + Ex
€ 1899,00
Theorie cursus 1 daagse opleiding inclusief + CBR Examen € 175,00

Wat je kunt verwachten bij het CBR praktijkexamen voor de motor

Bij het praktijkexamen voor je motorrijbewijs begin je met een voertuigcontrole. Daarna rij je ongeveer 55 minuten waarbij de examinator je rijvaardigheid beoordeelt op verkeersinzicht, veiligheid en voertuigbeheersing. Je voert verschillende bijzondere verrichtingen uit, zoals noodstoppen en uitwijkmanoeuvres. Een deel van het examen rijd je zelfstandig een vooraf bepaalde route. Na de rit krijg je meteen de uitslag en feedback. Bekijk de video hiernaast voor een gedetailleerd overzicht van het examenverloop.

Er is niets beters dan het gevoel van vrijheid als je op een motor stapt en de weg op gaat. Bij Rijschool Virean begeleiden we je op weg naar je motorrijbewijs en zorgen ervoor dat je veilig en zelfverzekerd rijdt. Schrijf je vandaag in voor onze scherpe tarieven en ga met ons op weg naar onafhankelijkheid!
Omschrijving Prijs
Proefles (100 min) € 55,00
Losse les (50 min) € 59,00
AVD Examen € 279,00
A – TTT € 219,00
AVB Examen € 219,00
A – NO € 309,00
10 lessen + AVB + AVD € 973,00
20 lessen + AVB + AVD € 1448,00
30 lessen + AVB + AVD € 1923,00
40 lessen + AVB + AVD € 2398,00
50 lessen + AVB + AVD € 2873,00
ACTIE pakket: 30 lessen + AVB + AVD
€ 1899,00
Theorie cursus 1 daagse opleiding inclusief + CBR Examen € 175,00

Wat je kunt verwachten bij het CBR praktijkexamen

Bij het praktijkexamen voor je aanhangerrijbewijs start je met een voertuigcontrole. Vervolgens rij je ongeveer 55 minuten waarbij de examinator je rijvaardigheid beoordeelt op verkeersinzicht, veiligheid en voertuigbeheersing. Je voert enkele bijzondere verrichtingen uit, zoals het achteruitrijden en parkeren met de aanhanger. Een deel van het examen rijd je zelfstandig een vooraf bepaalde route. Na de rit krijg je direct de uitslag en feedback. Bekijk de video hiernaast voor een gedetailleerd overzicht van het examenverloop

Bij Rijschool Virean begeleiden we je professioneel en veilig naar het behalen van je aanhangrijbewijs BE. Of je nu een beginnende bestuurder bent of al ervaring hebt met het trekken van een aanhangwagen of caravan, onze rijschool biedt gepersonaliseerde lessen die aansluiten op jouw behoeften.
Omschrijving Prijs
Proefles (100 min) € 75,00
Losse les (50 min) € 79,00
BE Examen € 279,00
Dagcursus: 7 lessen + Ex € 804,00
2 daagse opleiding: 10 lessen + Ex € 1029,00
15 lessen + Ex € 1404,00

Wat je kunt verwachten bij het CBR praktijkexamen voor het vrachtwagenrijbewijs

Bij het praktijkexamen voor je vrachtwagenrijbewijs begin je met een voertuigcontrole. Vervolgens rij je ongeveer 85 minuten waarbij de examinator je rijvaardigheid beoordeelt op verkeersinzicht, veiligheid en voertuigbeheersing. Je voert enkele bijzondere verrichtingen uit, zoals achteruitrijden en nauwkeurig manoeuvreren. Een deel van het examen rijd je zelfstandig een vooraf bepaalde route. Na de rit krijg je direct de uitslag en feedback. Bekijk de video hiernaast voor een gedetailleerd overzicht van het examenverloop.

Duik in de wereld van vrachtwagens met Rijschool Virean! Onze vrachtwagen rijopleidingen zijn ontworpen om je klaar te stomen voor een spannende carrière in de transportsector. Met ervaren instructeurs en praktijkgerichte training bereiden we je voor op het behalen van je vrachtwagen rijbewijs C.
Omschrijving Prijs
Proefles (120 min) € 175,00
Losse les (60 min) € 89,00
C Examen(Ex) € 425,00
CODE 95 toetsen: C Toets besloten terrein € 425,00
CODE 95 toetsen: C Praktische toets € 425,00
Omschrijving Prijs
25 lessen + Ex € 2650,00
28 lessen + Ex € 2917,00
31 lessen + Ex € 3184,00
34 lessen + Ex € 3451,00
Theorie cursus per dag deel € 275,00

Waarom kiezen voor Rijschool Virean?

Neem de eerste stap naar jouw rijbewijs - meld je aan voor een proefles!
Lees wat onze tevreden leerlingen zeggen: 5-Sterren reviews
Wassima El Bachiri
Wassima El Bachiri
2024-04-04
Door rijschool Virean heb ik mijn rijbewijs kunnen halen. Anisha is een hele fijne instructrice, altijd vertrouwen en geduldig en duidelijke lessen. De rijschool is heel begripvol en denkt mee in oplossingen. Altijd bereikbaar, heel fijn! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een fijne rijschool en om je rijbewijs gegarandeerd te halen!!
Hanad Jiisow
Hanad Jiisow
2024-01-30
Vanaf de eerste les bij Virean wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. De instructeurs zijn niet alleen deskundig en geduldig, maar ze brengen ook een gezonde dosis humor mee, wat de lessen plezierig en ontspannen maakt. Hun aandacht voor detail en de persoonlijke aanpak hebben mij enorm geholpen om met vertrouwen achter het stuur te zitten. Elke les voelde als een stap vooruit dankzij hun gestructureerde en logische aanpak van rijden. Ze wisten precies hoe ze mijn zwakke punten moesten aanpakken en veranderden deze in sterke punten. Bovendien waren de flexibele lestijden perfect voor mijn drukke schema. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik veilig moet rijden, maar ik heb ook echt genoten van elke rit. Het was een geweldige ervaring met veel gelach en leerzame momenten. Ik kan Virean niet genoeg aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een rijschool waar je als bestuurder én als persoon groeit. Hartelijk dank aan het hele team voor hun uitstekende begeleiding. Met jullie hulp ben ik geslaagd voor mijn rijexamen!
M
M
2023-11-05
Mijn ervaring bij rijschool Virean was boven verwachting. Wat mij vooral aansprak was de manier waarop de instructeur het leerproces heeft versneld zonder daarbij de kwaliteit van de lessen uit het oog te verliezen. De gerichte aanpak en de goede communicatie hebben ervoor gezorgd dat ik me snel op mijn gemak voelde achter het stuur.
Kevin Do
Kevin Do
2023-10-18
Top rijschool !! Overgestapt van andere rijschool naar deze waar ik eindelijk mijn rijbewijs heb gehaald. Er hangt een gezellige leerzame sfeer in de auto. Uitleg is helder aan de hand van tekeningen en voorbeelden. Er worden ook veel nuttige tips gegeven. Bij het inplannen van een examen werd er constant gekeken voor een goede datum met een mooi tijdstip. Daarnaast werd er tijd geschonken aan de dingen waarvan ik aangaf dat ik die nog wilde oefenen. Zo gaf ik in een les aan dat ik nog wou oefenen met snelwegen. De eerstvolgende les bijna alleen maar snelweg gepakt.
Raj Ramadhin
Raj Ramadhin
2023-10-07
Hele goede en fijne rijschool 💪🏾
Steven
Steven
2023-09-21
Superfijne rijschool met instructeurs waar je snel een klik mee heb. Veder word alles rustig uitgelegd waardoor alles goed te begrijpen is. Ook word en veel geoefend waardoor je steeds beter word in het rijden :)
Gassimon Fadiga
Gassimon Fadiga
2023-07-04
Hele goede rijschool met name Brain als rij instructeur. Hij legt alles zo goed en duidelijk uit. Waardoor ik nu kan zeggen I got my drivers license🎉
Karamba Fadiga
Karamba Fadiga
2023-05-26
Echt een goede rijschool en echte goede en rustige uitleg ik heb het in een keer
Net Power
Net Power
2023-03-20
Echt een goede rijschool en rij-instructeurs, er word rustig uitgelegd, en je krijg de tijd om vaak te oefenen als je iets niet lukt. Als je wilt slagen moet je echt hier lessen.

In 3 stappen naar je rijbewijs

Bij Rijschool Virean start jouw reis naar het rijbewijs met een eenvoudig en duidelijk stappenplan. 

Vul het aanmeldformulier volledig in, en we nemen snel contact op om een proefles te plannen.

Tijdens de proefles beoordeelt onze ervaren instructeur welk pakket het beste bij je past. Daarna volg je kwalitatieve lessen om je vaardigheden en vertrouwen op te bouwen. 

Ook ontvangt je een persoonlijk instructieboekje om je voortgang en afspraken bij te houden.

Klaar om af te rijden? Bij rijschool Virean oefen je tijdens de examenvoorbereiding met simulaties van echte examensituaties

Dit geeft je rust en vertrouwen voor het praktijkexamen. Rijschool Virean legt een stevige basis voor jouw succesvolle rijervaring.

Zij hebben wat te vieren! Ben jij de volgende?

Neem de eerste stap naar jouw rijbewijs - meld je aan voor een proefles!
Scroll naar boven