Vrachtwagen rijbewijs C en CE/DE

Vrachtwagen rijbewijs

Rijd naar een succesvolle toekomst met onze vrachtwagen rijopleiding!

Waarom kiezen voor Rijschool Virean?

Neem de eerste stap naar jouw rijbewijs - meld je aan voor een proefles!

Pakketten Rijbewijs C met Code 95

Kies het rijlespakket dat bij jou past: van beginners tot gevorderden, wij hebben een oplossing voor iedereen!

Basis

Ideaal bij een beperkt budget.
2650
 • 25 lessen
 • C. examen
 • Deskundige rijinstructeur

Standaard

Meer begeleiding en oefentijd.
2917
 • 28 lessen
 • C. examen
 • Deskundige rijinstructeur

Uitgebreid

Uitgebreide training en extra oefensessies.
3184
 • 31 lessen
 • C. examen
 • Deskundige rijinstructeur
populair

Premium

Meest complete en intensieve rijopleiding.
3451
 • 34 lessen
 • C. examen
 • Deskundige rijinstructeur

Overigen

Ontdek onze flexibele opties voor jouw vrachtwagen rijbewijs.
 • Proefles (120 min) €175,00
 • Losse les ( 60 min) €89,00
 • C Examen €425,00
 • Code 95 C toets besloten terrein
  €425,00
 • Code 95 C Praktische toets €425,00
 • Theorie cursus per dag deel €275,00

Pakketten Rijbewijs CE/DE (met aanhangwagen >750 kg)

Ontdek hoe ons CE-lesprogramma je voorbereidt op het besturen van zware combinaties van vrachtwagens en aanhangwagens voor professioneel transport.

Basis

Ideaal bij een beperkt budget.
3025
 • 25 lessen
 • C. examen
 • Deskundige rijinstructeur

Standaard

Meer begeleiding en oefentijd.
3337
 • 28 lessen
 • C. examen
 • Deskundige rijinstructeur

Uitgebreid

Uitgebreide training en extra oefensessies.
3649
 • 31 lessen
 • C. examen
 • Deskundige rijinstructeur
populair

Premium

Meest complete en intensieve rijopleiding.
3961
 • 34 lessen
 • C. examen
 • Deskundige rijinstructeur

Overigen

Ontdek onze flexibele opties voor jouw vrachtwagen rijbewijs.
 • Proefles (120 min) € 199,00
 • Losse les ( 60 min) € 104,00
 • CE examen € 425,00

Begin je carrière als vrachtwagen chauffer bij Rijschool Virean

Droom je van een carrière als vrachtwagenchauffeur, waar je veel onderweg bent en in contact komt met mensen terwijl je een 40-ton voertuig bestuurt? Begin dan met het behalen van rijbewijs C bij Rijschool Virean.

Rijbewijs C: Onmisbaar voor professionals

Rijbewijs C stelt je in staat om vrachtwagens vanaf 3500 kg te besturen. Dit rijbewijs is essentieel voor iedereen die professioneel de weg op wil. Naast de opleiding voor rijbewijs C, bieden wij ook de cruciale Code 95-certificering.

Word een gecertificeerde vrachtwagenchauffeur

Voor professionele vrachtwagenchauffeurs is het rijbewijs C met Code 95 een vereiste. Deze certificering zorgt ervoor dat je voldoet aan de Europese richtlijnen voor vakbekwaamheid en veiligheid. Bij Rijschool Virean zorgen we ervoor dat je niet alleen slaagt voor je rijbewijs C, maar ook voor Code 95. Onze ervaren instructeurs bieden persoonlijke begeleiding en passen de opleiding aan op jouw behoeften.

Begin je professionele rijcarrière vandaag nog - meld je aan voor een proefles!

In 3 stappen naar je vrachtwagenrijbewijs

Naast het behalen van de theoriecertificaten M1, M2 en M3, dien je een gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR en gekeurd te worden door een bevoegde arts. Onze adviseurs helpen je bij het plannen van de keuring om vertraging te voorkomen.

Voor het behalen van rijbewijs C moet je in het bezit zijn van de vereiste theoriecertificaten, waaronder de toetsen voor besloten terrein en praktijk. Onze duidelijke en effectieve theoriecursussen worden voor jou gemak flexibel aangeboden.  

Na de proefles, waarin we je niveau beoordelen, stellen we een persoonlijk lesadvies op. Onze praktijklessen zorgen ervoor dat jij voldoende ervaring opdoet in verschillende verkeerssituaties. Rijschool Virean biedt een alles-in-één pakket aan, zonder wachttijden en met persoonlijke aandacht.

Breid je Carrière uit met het CE/DE Rijbewijs bij Rijschool Virean

Wil je je rijvaardigheden en carrièremogelijkheden verbeteren? Bij Rijschool Virean bieden we een uitgebreide CE-rijopleiding. Met het CE-rijbewijs mag je rijden met een vrachtwagen en aanhanger, evenals een trekker met oplegger. Dit vergroot je inzetbaarheid en kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk. Veel werkgevers beschouwen het CE-rijbewijs als essentieel, waardoor je meer transportklussen kunt aannemen en je carrière kunt uitbreiden.

Voordelen CE/DE Rijbewijs

Neem de eerste stap naar jouw rijbewijs - meld je aan voor een proefles!
Lees wat onze tevreden leerlingen zeggen: 5-Sterren reviews
Wassima El Bachiri
Wassima El Bachiri
2024-04-04
Door rijschool Virean heb ik mijn rijbewijs kunnen halen. Anisha is een hele fijne instructrice, altijd vertrouwen en geduldig en duidelijke lessen. De rijschool is heel begripvol en denkt mee in oplossingen. Altijd bereikbaar, heel fijn! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een fijne rijschool en om je rijbewijs gegarandeerd te halen!!
Hanad Jiisow
Hanad Jiisow
2024-01-30
Vanaf de eerste les bij Virean wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. De instructeurs zijn niet alleen deskundig en geduldig, maar ze brengen ook een gezonde dosis humor mee, wat de lessen plezierig en ontspannen maakt. Hun aandacht voor detail en de persoonlijke aanpak hebben mij enorm geholpen om met vertrouwen achter het stuur te zitten. Elke les voelde als een stap vooruit dankzij hun gestructureerde en logische aanpak van rijden. Ze wisten precies hoe ze mijn zwakke punten moesten aanpakken en veranderden deze in sterke punten. Bovendien waren de flexibele lestijden perfect voor mijn drukke schema. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik veilig moet rijden, maar ik heb ook echt genoten van elke rit. Het was een geweldige ervaring met veel gelach en leerzame momenten. Ik kan Virean niet genoeg aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een rijschool waar je als bestuurder én als persoon groeit. Hartelijk dank aan het hele team voor hun uitstekende begeleiding. Met jullie hulp ben ik geslaagd voor mijn rijexamen!
M
M
2023-11-05
Mijn ervaring bij rijschool Virean was boven verwachting. Wat mij vooral aansprak was de manier waarop de instructeur het leerproces heeft versneld zonder daarbij de kwaliteit van de lessen uit het oog te verliezen. De gerichte aanpak en de goede communicatie hebben ervoor gezorgd dat ik me snel op mijn gemak voelde achter het stuur.
Kevin Do
Kevin Do
2023-10-18
Top rijschool !! Overgestapt van andere rijschool naar deze waar ik eindelijk mijn rijbewijs heb gehaald. Er hangt een gezellige leerzame sfeer in de auto. Uitleg is helder aan de hand van tekeningen en voorbeelden. Er worden ook veel nuttige tips gegeven. Bij het inplannen van een examen werd er constant gekeken voor een goede datum met een mooi tijdstip. Daarnaast werd er tijd geschonken aan de dingen waarvan ik aangaf dat ik die nog wilde oefenen. Zo gaf ik in een les aan dat ik nog wou oefenen met snelwegen. De eerstvolgende les bijna alleen maar snelweg gepakt.
Raj Ramadhin
Raj Ramadhin
2023-10-07
Hele goede en fijne rijschool 💪🏾
Steven
Steven
2023-09-21
Superfijne rijschool met instructeurs waar je snel een klik mee heb. Veder word alles rustig uitgelegd waardoor alles goed te begrijpen is. Ook word en veel geoefend waardoor je steeds beter word in het rijden :)
Gassimon Fadiga
Gassimon Fadiga
2023-07-04
Hele goede rijschool met name Brain als rij instructeur. Hij legt alles zo goed en duidelijk uit. Waardoor ik nu kan zeggen I got my drivers license🎉
Karamba Fadiga
Karamba Fadiga
2023-05-26
Echt een goede rijschool en echte goede en rustige uitleg ik heb het in een keer
Net Power
Net Power
2023-03-20
Echt een goede rijschool en rij-instructeurs, er word rustig uitgelegd, en je krijg de tijd om vaak te oefenen als je iets niet lukt. Als je wilt slagen moet je echt hier lessen.

Veelgestelde vragen - Vrachtwagen rijbewijs C

Rijbewijs C is voor vrachtwagens zonder aanhanger, terwijl CE ook het trekken van een aanhanger of oplegger toestaat.

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn, een geldig rijbewijs B hebben en een medische keuring ondergaan.

Dit varieert per persoon, maar gemiddeld heb je tussen de 25 en 35 lessen nodig.

De kosten verschillen per pakket. Voor de actuele tarieven, bekijk de specifieke pagina’s op onze website. Hier vind je uitgebreide informatie over de prijzen van rijlessen voor auto rijbewijs B, motor rijbewijs A(1/2), scooter rijbewijs AM2, aanhangwagen rijbewijs BE, vrachtwagen rijbewijs C en CE, bus rijbewijs D, tractor rijbewijs T, en taxi rijopleiding.

Ja, je hebt verschillende theoriecertificaten nodig, waaronder verkeersregels en vakbekwaamheid.

Ja, we bieden theoriecursussen en examentrainingen aan.

Ja, betaling in termijnen is mogelijk.

Code 95 is een verplichte kwalificatie voor beroepschauffeurs in Europa. Het is een aanduiding op het rijbewijs die aangeeft dat de bestuurder professioneel vervoer mag uitvoeren. Deze kwalificatie is noodzakelijk voor vrachtwagen- en buschauffeurs.

Om Code 95 te behalen, moet je een basiskwalificatie behalen, bestaande uit zowel theorie- als praktijkexamens. Daarnaast is het verplicht om elke vijf jaar 35 uur nascholing te volgen om de kwalificatie te behouden

Code 95 is vijf jaar geldig. Binnen deze periode moet je 35 uur nascholing volgen om je kwalificatie te verlengen. Zonder deze nascholing kun je je werkzaamheden als beroepschauffeur niet voortzetten.

Scroll naar boven