Website in onderhoud, maar je kunt nog steeds beginnen met rijlessen - meld je aan!

Begin dit jaar aan je rijbewijs bij Rijschool virean in Rotterdam en ga rijdend het nieuwe jaar in.

Wil je starten met rijlessen, maar twijfel je nog aan voor welke rijschool je gaat kiezen? Je stelt jezelf vragen als: Hoe lang duurt het voordat ik mijn rijbewijs heb? Waar lessen mijn vrienden? Is mijn instructeur vriendelijk en kan hij of zij goed uitleggen? En niet onbelangrijk: hoe duur zijn mijn rijlessen?

Kies nu voor een proefles bij Rijschool Virean in Rotterdam zodat we jou direct inzicht kunnen geven in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Tijdens de proefles maak je ook direct kennis met je instructeur en krijg je advies over welk rijlespakket het beste bij je past. Je weet dan meteen waar je aan toe bent. Bovendien profiteer je nu tijdelijk van een GRATIS proefles!

Rijschool in Rotterdam Rijschool Virean, zorgt ervoor dat het behalen van jouw rijbewijs een leerzaam en plezierig moment zal zijn om nooit meer te vergeten.
Als je autorijlessen volgt bij Rijschool Virean kies je ervoor om rijles te krijgen van een ervaren rijinstructeur. En kies je voor een instructeur die je met zo min mogelijk rijlessen klaar stoomt voor het rijbewijs halen. En dat ook nog eens voor een schappelijke en betaalbaar lesprijs! Rijschool Virean geeft niet alleen rijles in Rotterdam. Wij geven namelijk ook rijles in Capelle aan den ijssel, Barendrecht, Schiedam en alle wijde omgevingen er omheen. Wat begon als een kleine part time hobby in Rotterdam. Rijschool Virean in Rotterdam is uitgegroeid tot één van de grootste en beste rijscholen van heel Zuid-Holland.

Scroll naar boven