fbpx

Theorie

Alles wat je nodig hebt en dient te weten voor je theorie examen kun je hier vinden. Rijschool Virean helpt je met alle benodigde spullen, materialen, boeken en cursussen om ervoor te zorgen dat je van alle gemakken bent voorzien en met gemak je theorie kunt behalen.

Theorieshop

Theorie Examen voorbereiden?

Geldige legitimatiebewijs
Zorg dat je ongeveer een kwartier van tevoren aanwezig bent op het examencentrum. Neem een geldig identiteitsbewijs (geen kopie) en je reserveringsnummer mee. Het reserveringsnummer staat in de uitnodigingsbrief die je hebt ontvangen.

Bij het CBR meld je je aan bij de aanmeldzuil. Toets het reserveringsnummer in en controleer je gegevens.

Dan stop je je spullen in een locker
Houd je ID-bewijs en reserveringsnummer bij je. In de locker moet: jassen, tassen, horloges, elektronische apparatuur (ook mobieltjes) en ook metalen voorwerpen zoals je sleutels.

Even wachten
Neem plaats in de wachtruimte en wacht daar tot je aan de beurt bent. Je ziet je reserveringsnummer op de schermen verschijnen. Volg de aanwijzingen op de schermen.

Wat betekent de tekst op de schermen?
Reserveringsnummer + status ‘Aangemeld’: Je bent aangemeld voor het examen. Zodra er plaats is, word je opgeroepen. Reserveringsnummer + status ‘Spullen in locker’: Je bent bijna aan de beurt. Check of je je spullen hebt opgeborgen. Reserveringsnummer + status‘Ga naar start examen’: Je bent aan de beurt voor het examen. Meld je bij de balie ‘Start Theorie-examen’.

Inchecken bij Start Theorie-examen
Hier controleert een medewerker je ID-bewijs en krijg je het nummer van de tafel waaraan je examen gaat doen. In een keer slagen voor je theorie ? Schrijf je dan nu direct in voor een theoriecursus.

Examen halen, dat doen we samen!

WhatsApp chat